Over ons

Marcel Ruysseveldt heeft een levenslange passie voor wijnen in 1991 vaste vorm gegeven met Les Caves de Bordeaux. In de loop der jaren stelde hij een indrukwekkend assortiment samen dat zijn liefde voor prachtige producten perfect vertaalde naar uw wensen en die van zijn vele klanten. Plezier door kwaliteit was daarbij altijd het leidmotief.

 

Die filosofie vormt ook de band tussen het trio Wouter De Beck, Frederik en Stefaan Dhondt. Daarom sloegen zij de handen in elkaar om de erfenis van Marcel voor u te bewaren en nog mooier te maken. Wouter verdiende zijn strepen gedurende negen jaar bij een toonaangevend wijninvoerder. Frederik en Stefaan groeiden als het ware op in een drankenhandel in de regio Knokke-Heist. Samen brengen zij nu hulde aan de traditie.

 

En tegelijkertijd gooien zij al hun gedegen vakkennis en gedreven ondernemerschap in de schaal om van Les Caves de Bordeaux een hedendaags wijnhuis te maken dat u alles biedt wat u verwacht van een hedendaagse wijnbelevenis. Ze gaan resoluut voor lekkere, betaalbare en eerlijke wijnen met respect voor de natuur. Ze houden de vinger aan de pols en vormen de perfecte schakel tussen de wijngaard en uw verlangen als moderne levensgenieters. 

 

winkel4